IGRACI.comZdrava sportska zajednica

Projekt IGRACI.com je prvenstveno projekt zdrave zajednice sportaša, navijača, roditelja, mladeži, odnosno sportskih klubova i udruga.

Osmišljen je i razvija se od 2008. godine na način da portal služi kao sustav za okupljanje i upravljanje sportskim zajednicama, te kao temeljni alat koji klubovima omogućava održivo financiranje, partnerima interakciju sa članovima zajednice a članovima cijeli niz benefita.

Jedan od ciljeva projekta je svim sudionicima u sustavu sporta, prvenstveno sportašima/roditeljima pa i klubovima, smanji troškove koje neminovno zahtijeva bavljenje i organizacija sportskih natjecanja/aktivnosti.

Na taj način promovira se zdrav način života, pravilno se vrednuje sport, te dugoročno stvora organizirani sustav u kojemu profesionalni klubovi pronalaze igrače, talentirani igrači stipendije, a klubovi i sportaši sponzore prema rezultatima.

Ovakav organizirani (informatizirani) sustav je u skladu sa svim EU smjernicama/strateškim dokumentima vezanim za sport, odnosno održivo financiranje sporta koje mora biti transparentno i u skladu sa tržišnim pravilima koja vrijede za sve europske pravne subjekte.

More in this category: « Intrid d.o.o. NEstar d.o.o. »

Izdvojene ponude

  • 1
  • 2
-10% na usluge, bez PDV-a

-10% na usluge, bez PDV-a

INTRID d.o.o- - Inteligentna rješenja i dizajn

2018. godina

Premium sadržaji portala IGRACI.com

Premium sadržaji portala IGRACI.com

IGRACI.com - Zdrava sportska zajednica

2018. godina

-20% na informatičke usluge

-20% na informatičke usluge

NEstar d.o.o. - popust na informatičke usluge

2018. godina

Popust na hosting paket -50kn

Popust na hosting paket -50kn

Usluge.NET - popust na paket usluga hostinga

2018. godina